No niin..tästä se lähtee. Eli aikas helpolla systeemillä aloitan testailut. Nimittäin piparkakuista. Mutta ihan näin miehisesti ajattelin, että tekaisempa vaan kaksi piparia. Tokihan tietysti valitsin kaikista isoimmat muotit mitä löysin. Kun tekee yhden ison piparin, niin niitä ei tosiaan tarvi syödä kymmentä, vaan ihan se yksi riittää.

Ja päälle tietysti paljon sitä sokerijuttua, että lähtee se makean nälkä heti kertaheitosta. Taikinan suhteenkin menin sieltä, mistä aita on matalin, eli valmistaikinaa Siwan pakastealtaalta. Yhteen tällaiseen piparkakku ukkeliin meni n.120g taikinaa. Eli suht kookas pipari on kyseessä :)

Tein kaksi pipariukkelia, mutta en sitten jaksanut toista päällystää

Niin..ja tosiaan lupasin niistä epäonnistumisistakin kertoa. Ensimmäinen onnistui tosi hyvin pellille asti, mutta toinen ei sitten oikeen onnistunutkaan, kun unohdin laittaa jauhoja pöydälle. (kuulemma näin irtoo kaikki leivonnaiset hyvin pöydästä) No..mutta oppia ikä kaikki.

Ja tosiaan..se sokerijuttu siinä päällä on Stätderin Icing Mix jauhetta veteen sekoitettuna. Sitä tuunailin vähän semmosilla nestemäisillä väreillä.

Lopputulos ei oo kovin nätti, mutta maku kruunaa kaiken.

Ensviikolla jotain ihan muuta :-)